Alternativ media

Där omvärlden - om man läser utlandets press - med stor förvåning undrar vad som håller på att hända i det lilla landet Sverige i Europas utkant, som en gång var en förebild för många, men som nu inom vissa områden börjar att bli ett avskräckande exempel.
Jag har arbetat i USA och Kanada i 7 år och i Tyskland i 2 år varför jag läser i synnerhet engelskspråkiga tidningar, men även ibland tyska dito.
Flera av mina landsmän borde läsa vad som skrivs i andra länders tidningar om Sverige eller i alternativa media


För att få en rimlig bild av verkligheten i Sverige bör man inte lita enbart på TV, Radio och de stora dagstidningarna Expressen, Aftonbladet, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet likväl som många av de lokala tidningarna enär de inte förmedlar verkligheten som den är utan hur deras journalister tycker att verkligheten borde se ut enligt deras sätt att tänka.
Detta ger många gånger en mycket tillrättalagd och skev bild av verkligheten, sedd genom starkt tonade politiska glasögon.
Därför måste man läsa alternativmedia och bloggar för att få en rimlig bild av verkligheten i Sverige, men även i andra länder
Nedan har jag gjort en sammanställning, men jag har säkert missat några
För att få en ännu bredare bild av verkligheten bör man också läsa så många utländska tidningar man har möjlighet till, många av dessa tidningar ger en helt annan bild av verkligheten i Sverige och världen i övrigt än MSM i Sverige

http://ledarsidorna.se/om-ledarsidorna-se/ (Kanske den bästa genom sin insyn och kontakter)
http://petterssonsblogg.se/ (En bra blogg med mycket info som ej finns samlat på annat ställe, men man behöver inte läsa alla insändare , som ibland är väl enkelriktade )
http://detgodasamhallet.com/
http://www.tino.us/  
http://samtiden.nu/ 
https://youtu.be/NCwwkVCx2j4 och hans blogg, som är mycket bra

https://www.nyatider.nu
http://www.friatider.se
https://www.youtube.com/watch?v=3jAVCha80lg&feature=youtu.be
https://uvell.se/
http://www.gp.se/nyheter/ledare  (med Alice Teodorescu som pådrivare)
https://nyheteridag.se/

https://juliacaesar.blog/
http://thoralf.bloggplatsen.se

https://samnytt.se/
http://www.svd.se/av/per-gudmundson
https://www.bitchute.com/video/HVStqA5u13sq/
http://sv.gatestoneinstitute.org
http://hotpot.se/politik/